Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakóövezeti telek Bakonyjákó

8581 Bakonyjákó

3 M Ft

2 500 Ft /m2

  • Telekterület:

    1200 m2

Eladó lakóövezeti telek Bakonyjákó
1 / 1
  • Eladó lakóövezeti telek Bakonyjákó
Közvetítői azonosító: M273198-4679235
Azonosító: 615761

Paraméterek:

  • vezetékes gáz az utcában
  • vezetékes víz az utcában
  • villany az utcában
  • csatorna telken belül

Leírás:

Eladó egy 1200 m2-es építési telek, Bakonyjákó új utcájában, Veszprém vármegyében!

A csatorna bekötésre került, a víz, a villany és a gáz pedig az utcában megtalálható, az ezekre való csatlakozás az új tulajdonosra vár.

Bakonyjákó különleges fekvésű, csendes, gondozott, közel 700 főt számláló bakonyi település Pápától délkeletre, közvetlenül a 83. számú főút mellett, a Bitva-patak völgyében. A falut körül ölelő festői környezet, a túraútvonalak, látnivalók, rendezvények remek kikapcsolódást ígérnek az ide látogatóknak. Több civilszervezet gondoskodik a hagyományok ápolásáról, programok szervezéséről, a lakosok összefogásáról. A falu kommunális infrastruktúrája (víz, villany, gáz, szennyvízhálózat, vezetékes telefon) teljes egészében kiépített.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Maczucza Márton

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]